Bröstförstoring för ammande mammor

Det finns många undantag på människor som vill göra en bröstförstoring. Till exempel kvinnor som ammar får verkligen inte gå igenom en sådan operation. Inte heller hos individer med nedsatt immunförsvar, pågående kemoterapi eller medicin som nedsätter immunförsvaret, får göra operationen. Det kan leda till många komplikationer, och då inte positiva. Det finns såklart alltid en risk med en operation, spelar ingen roll hur stor eller liten den är. Därför för att vara lite försiktig i alla fall så har man satt en åldersgräns på att göra en bröstoperation till 18 år, så innan får man absolut inte göra en sådan operation.

Tags : ,

Google Reader Yahoo Facebook Twitter Digg FriendFeed Delicious Google Translate
This entry was posted onaugusti 22nd, 2011 at 20:37. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can Leave a response, or Trackback.

Leave a Reply

(Ctrl+Enter)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>