Håravfall blir vanligare än förr

Många kemikalier påverkar oss negativt och andra saker i vår omgivning dessutom. När olika negativa faktorer samverkar är det inte bra för den sårbara människokroppen med dess organ – håret.Det börjar bli allt mer vanligt att människor lider av ofrivilligt håravfall i dagens samhälle, och det kan bero på många olika saker, men det är hemskt och underligt hur antalet som lider av det bara ökar och ökar. Det kan lite bero på att håravfall är ärftligt och att det då sprids i släkten, men också att stress, som också kan leda till håravfall, blir allt vanligare i våra miljöer som vi befinner oss i. Det är någonting som vi människor måste ändra på, att ta mer och bättre hand om oss själva så att vi inte slutar utbrända och utan hår, för det är så otroligt att ens miljö runtomkring oss ska vara bra för att vi ska må bra. Allt bör vara i harmoni med varandra – inget överflöd men heller ingen brist. Så är det med solen till exempel – lagom ljus producerar D-vitamin medan för mycket so, skapar hudcancer.

Tags : ,

Google Reader Yahoo Facebook Twitter Digg FriendFeed Delicious Google Translate
This entry was posted onseptember 9th, 2011 at 16:29. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can Leave a response, or Trackback.

Leave a Reply

(Ctrl+Enter)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>