Smink är vanligt för läppar och ögon

Vi vill alltid ha det bästa som finns för hela kroppen. Vem vill inte se bra ut i dag – oavsett om det gäller kläder, boende, bil, smink eller fotografier på Facebook. Lika mycket smink som finns för ögonen finns det också för läpparna, för nu på senare tiden så har det blivit otroligt populärt att vara ganska naturell och blek i ansiktet men med starkt målade läppar i alla nyanser mellan röd och orange. Läppstift är ett slags färgat cerat som används för att färgsätta läpparna, för det finns inte så många idag som har den perfekta röda färgen som naturlig läppfärg. Det finns säkert 150 olika tillverkare bara i Europa för denna produkt. Läppstift förekommer i hundratals olika nyanser som till exempel rött, rosa, beige, brunt, brunlila mm. Det finns olika varianter av läppstift, matta läppstift och fuktgivande och så vidare. Även ekologiska läppstift har dykt upp nu för tiden.

Tags : ,

Google Reader Yahoo Facebook Twitter Digg FriendFeed Delicious Google Translate
This entry was posted onseptember 14th, 2011 at 10:53. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can Leave a response, or Trackback.

Leave a Reply

(Ctrl+Enter)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>