Google är allas drömjobb efter Apple

Alla världens drömjobb är Google. Det coolaste av det coola. Tänk att få jobba med Google, Microsoft eller Apple – vilken dröm. Alla mina kurskompisar från Handels drömmer om att kunna visa ett visitkort från någon av dessa arbetsgivare. Om det gäller att sälja programvara eller mobil telefoner eller kanske bara att laga iphone spelar ingen roll – kung skulle jag bli bland alla kompisar om jag berättade för dem var jag faktiskt jobbar. Det skulle vara stort. Förmodligen måste man vara riktigt påläst och smart också för att platsa i gänget på Google. Eller är allt en myt, är det inte så cool som det låter och tjänar man inte dom pengar man antar att man gör? Strunt samma – låt mig ya reda på detta och återkomma i en ny insändare en annan dag i mitt nya liv.

Tags : ,

Google Reader Yahoo Facebook Twitter Digg FriendFeed Delicious Google Translate
This entry was posted onseptember 22nd, 2011 at 22:41. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can Leave a response, or Trackback.

Leave a Reply

(Ctrl+Enter)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>