Att vara tunnhårig är ett socialt handikapp

Problem som man uppfattar som ett socialt handikapp är något man inte gärna pratar om eller ens vill ge sken av att vara drabbad av. Att vara tunnhårig är ingenting man går runt och skryter med, det är någonting man håller för sig själv och inte berättar för någon. För om man skulle berätta det för någon så öppnar man sig själv och är otroligt skör. Det är då lätt att bli sårad. Därför kan man istället försöka acceptera att man är tunnhårig, inte stanna där utan fortsätta och börja motverka det. Sluta upp med det dåliga som händer i ens liv och börja tänka positivt och sunt. Om man inte väljer att behandla situationen kan det bli värre så en första konsultation hos en expert inom området är alltid att föredra.

Tags : ,

Google Reader Yahoo Facebook Twitter Digg FriendFeed Delicious Google Translate
This entry was posted onseptember 23rd, 2011 at 17:46. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can Leave a response, or Trackback.

Leave a Reply

(Ctrl+Enter)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>