Kändisar använder hårlaser

När man har tunt hår så sitter hårstråna väldigt glest och är oftast väldigt tunna. Sen kan man ju ha tjockare hår än så också, och då sitter alla hårstrån jättetätt med tjocka hårstrån. Det kan till och med vara så att det är flera hårstrån som växer ur samma hårsäck. Det är väldigt eftertraktat att ha tjockt hår idag, och det finns egentligen inget svar exakt varför. Men just nu är det en fas i historien där tjockt hår är snyggt och fint, därför är det många som vill ha det. Sedan så påverkas människor av varandra, särskilt så påverkas folk av deras kändisidoler och favoritskådespelare. Men många av dessa kändisar lider egentligen av håravfall men de använder olika preparat och säkert en hårlaser, för att se bättre ut. Dom lider ingen brist på pengar och då är ju allt som bekant mycket lättare.

Tags : ,

Google Reader Yahoo Facebook Twitter Digg FriendFeed Delicious Google Translate
This entry was posted onoktober 3rd, 2011 at 20:23. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can Leave a response, or Trackback.

Leave a Reply

(Ctrl+Enter)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>