Krämer från Ole Henriksen kräver kontinuitet

Man får själv välja var man vill bli av med sina rynkor eller ålderstecken i huden. Det kan till exempel vara i ansiktet, halsen, urringningen och händerna som man känner att man vill få bort rynkor och veck. Resultaten syns länge men de är inte permanenta vilket ger dig en stor valfrihet. Att Restylane Vital minskar tecken på åldrande är vetenskapligt bevisat. En behandling tar ca 30 minuter och kräver inga förberedelser. Man kan bli lite röd och öm i de områden som behandlats och man kan också få något blåmärke. Restylane har använts säkert i 10 miljoner behandlingar över hela världen. Ole Henriksen, ett annat känt märke har inte kommit upp i denna kvalitet än.

Tags : ,

Google Reader Yahoo Facebook Twitter Digg FriendFeed Delicious Google Translate
This entry was posted onnovember 11th, 2011 at 22:16. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can Leave a response, or Trackback.

Leave a Reply

(Ctrl+Enter)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>