Jorden skulle också haft tunt hår

Det har inte gjort så att natur eller djur fått lida under processen som uppstår när man gör produkten och naturen har fått följa sin fria lag, det är ju superbra känner jag. Att man sparar på jordens tillgångar när man köper ekologiskt, både kost och hudvård, är ju fantastiskt. Och det behöver verkligen Jorden. Den är utsatt från alla håll av maximal stress. Hade det varit en människa hade den får kraftigt tunt hår av all plåga den genomgår. Det är allmänt känt att stress är an avgörande trigger i många sjukdomar och därför fokuserar sjukvården mer och mer på stress dämpande inslag i vården.

 

 

 

Tags : ,

Google Reader Yahoo Facebook Twitter Digg FriendFeed Delicious Google Translate
This entry was posted onfebruari 24th, 2012 at 19:08. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed, but you can Trackback..

Comments are closed.