Göteborgs verkstadskultur med Nordic Laser

Göteborg har flera företag som sysslar med laser svetsning och laser skärning. Denna form av industri har haft en stark förankring i Göteborg under alla år i och med varvsindustrin som tidigare blomstrade i Göteborg. I jämförelse med Stockholm har västkusten haft många fler verkstadsföretag och är mer känd som en arbetarstad. Nordic Laser är ett företag som funnits med under många år. Bolaget är litet men ändå med rejält kunnande och god hantverksmässighet. Bolaget har inte nyanställt på ett par år då orderströmmen förmodligen varit vikande vilket är ett tydligt tecken i Göteborg sedan massor av år nu.

 

Tags : ,

Google Reader Yahoo Facebook Twitter Digg FriendFeed Delicious Google Translate
This entry was posted onmars 7th, 2012 at 18:57. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. Responses are currently closed, but you can Trackback..

Comments are closed.